Beoordelingen

7,9
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,7
Comfort
6,8
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
7,1
Personeel
8,6
Waar voor uw geld
7,6

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    22 februari 2018

    Centraal in de stad, maar erg gehorig!

    Veel geluidsoverlast. Wij zaten boven op 2de verdieping. Je hoorde regelmatig het dakterras waar veel geluid vandaan kwam. Daarnaast ook van buiten. En soms kon je letterlijk de buren horen..... Als je van rust houdt, kies dan niet voor dit hostel. De gezamenlijke badkamer en 2 wc's werden dagelijks schoongemaakt, maar het rook er toch niet erg fris. De douche is niet altijd warm. De kamer is klein, je kan je spullen niet goed kwijt. Ontbijt viel tegen. Je kreeg een kopje koffie. Deze was wel erg lekker. Je kon kiezen uit toast met jam of een soort tomatenspread. Het ontbijt bestond uit 1 broodje. Erg weinig dus! Conclusie: de volgende keer boek ik hier niet meer!
    Het enige wat ik kan bedenken is dat je middenin de stad zit, dus vrijwel alles lopend kan doen.
    (jeroen) Gerardus
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    20 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anna
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    18 februari 2018

    verrassend om zo,n hostel midden in de stad te vinden.

    De Ligging zo echt midden in het centrum.Het dak terras met de bar. !! .De 24uurs receptie ideaal voor nachtbrakers
    lucien
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Richard
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    16 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    21 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Benoit
    be

    Beoordelingsscore

    7,1
    16 januari 2018

    Voor die prijs een eerlijk verblijf, geen uitschieter

    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    17 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lotte
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    14 december 2017

    Top

    Dat de badkamer niet heel vaak schoon word gemaakt
    Yannick
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    14 december 2017
    Nacht lawaai
    Gastvriendelijkheid van het personeel Super centraal gelegen
    J.T.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Khalid
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    10 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Annelien
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    5 oktober 2017
    - Geluidsoverlast van o.a. bar met dakterras waar tot in de vroege uurtjes gebruik van wordt gemaakt. - Gedeelde douche en WC
    Een hostel zoals je een hostel kan verwachten. + Zeer vriendelijk personeel + Airco op de 2 persoonskamer + Bar met dakterras + Hotel regelt de luchthaven transfer voor een vast bedrag van 25 euro. Chauffeur zet je af en komt je ophalen bij de receptie.
    A.M.C.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    7 september 2017
    De accommodatie ligt hartje centrum. We hebben de hele week alles gelopen en het OV niet hoeven gebruiken. Personeel is erg vriendelijk en de douches en toiletten worden iedere dag netjes schoongemaakt. Via het hostel is het ook mogelijk om mee te doen aan een pub crawl of tapastour. Wij zijn zelf twee studenten van 21 die het leuk vonden om deel te nemen aan de pub crawl. Zeker een aanrader!
    Shari
    be

    Beoordelingsscore

    6,2
    12 augustus 2017
    Kamer aan de heel krappe kant en veel lawaai van de bar boven
    Locatie in een tof zijstraatje in het centrum
    Milou
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    14 juni 2017

    Fijne plek

    Ik miste iets van een stoel om je spullen op te leggen. We leefden nu echt vanuit de koffer.
    Hip hostel, fijne kamer (wel klein), nette badkamer. Alles wat we nodig hadden!
    Vera
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    6 juni 2017

    Top locatie, maar wel wat kleine kamer

    De kamer was wel erg klein. En de hygiëne viel wat tegen, maar het was niet echt vies.
    Leuk dakterras! En een toplocatie. Verder was alles prima in orde.
    Sophie
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    29 mei 2017

    Centraal gelegen hostel, goed voor low budget citytrip

    We hadden een 3-persoonskamer, dat bestond 1 stapelbed en 1 uitschuifbed. Door het uitschuifbed kon de deur niet meer open, waardoor toegang tot de toilet niet mogelijk was. De matrassen zijn erg hard (eigenlijk slaap je op een topper ipv op een matras).
    Centraler dan deze accomodatie kun je niet zitten, perfect. Ontbijt is om de hoek en heel erg goed! Verwacht hier geen luxe.
    Herman
    nl

    Beoordelingsscore

    3,8
    23 mei 2017

    Teleurstellend

    Ontbijt erg karig, veel lawaai tot 's avonds laat van de bar boven.
    Dat we er maar 2 nachten waren.
Beoordelingen worden geladen